Om oss

Vi är ett företag med spetskompetens inom området Gröna Tak, där vi dagligen jobbar med att ligga i framkanten av den tekniska utvecklingen. Våra kunder är kommunala och privata fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, byggföretag samt massor av privata hushåll såväl nyproduktion som renoveringar.

Våra tjänster

Vi utför alla typer av takentreprenader – såväl nyproduktion som reparationer, takrenovering och omläggningar av tak – allt från små garagetak till stora industritak. Takisolering och tilläggsisolering är andra tjänster vi hjälper våra kunder med för att spara energi. Vi jobbar även med membranisoleringar och bromattor på innergårdar, bjälklag, terasser, och parkeringsdäck. Se gärna vidare på hemsidan för vidareinformation till specifika tjänster vi utför.

 1. Takvårdsavtal
 2. Bandtäckning
 3. Gröna tak
 4. Industritak
 5. Innegårdar & Terasser
 6. Membranisoleringar
 7. Snöskottning av Tak
 8. Takplåtsmålning
 9. Taksäkerhet
 10. Tätskikt
 11. Tilläggsisoleringar
 12. Villatak
 13. Byta Shingeltak

Kvalitet & Erfarenhet

Vår dedikation till kvalitet genomsyrar varje aspekt av vårt arbete, och vår långa historia av framgångsrika projekt stärker vår position som en pålitlig partner för alla dina takbehov. Tak, Tätskikt och Takläggning är det vi kan och är bäst på.

Vi innehar:

 • F-skattsedel
 • Momsregistrering
 • Arbetsgivarregistrering
 • Ansvarsförsäkring
 • Kollektivavtal

Med årtionden av erfarenhet är vårt team väl förtrogna med alla aspekter av plåtslageribranschen. Vi har hanterat diverse projekt och utmaningar, vilket har gett oss djupgående kunskap och expertis. Vår erfarenhet gör att vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar som möter varje kunds unika behov.

Takentreprenör från Östermalm i Stockholm

Våra takläggare och platschefer har många år av gedigen erfarenhet och är specialiserade på takläggning. Våra kunder ser oss som en fullfjädrad takentreprenör med takkompetens på bredden! Vi utgår från Östermalm och jobbar runt om i omnejd såsom Hjorthagen, Djurgården, Norrmalm, Kungsholmen, Vasastan men även i västra Stockholm på platser som Järfälla, Jakobsberg, Spånga, Sundbyberg, Bromma, Vällingby & Hässelby. Välkommen.

Läs gärna mer om våra takarbeten i Stockholm här.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt Offert-förslag

  Namn *

  Telefon *

  E-post *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *