Om oss

Vi är ett företag med spetskompetens inom området Gröna Tak, där vi dagligen jobbar med att ligga i framkanten av den tekniska utvecklingen. Våra kunder är kommunala och privata fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, byggföretag samt massor av privata hushåll såväl nyproduktion som renoveringar.

Våra tjänster

Vi utför alla typer av takentreprenader – såväl nyproduktion som reparationer, takrenovering och omläggningar av tak – allt från små garagetak till stora industritak. Takisolering och tilläggsisolering är andra tjänster vi hjälper våra kunder med för att spara energi. Vi jobbar även med membranisoleringar och bromattor på innergårdar, bjälklag, terasser, och parkeringsdäck. Se gärna vidare på hemsidan för vidareinformation till specifika tjänster vi utför.

 1. Takvårdsavtal
 2. Bandtäckning
 3. Gröna tak
 4. Industritak
 5. Innegårdar & Terasser
 6. Membranisoleringar
 7. Snöskottning av Tak
 8. Takplåtsmålning
 9. Taksäkerhet
 10. Tätskikt
 11. Tilläggsisoleringar
 12. Villatak
 13. Byta Shingeltak

Kvalitet och erfarenhet

Tak, tätskikt och takläggning är det vi kan. Vi från Järfälla har en kvalitetsinriktad arbetsfilosofi när det gäller val av material och medarbetare.

Vi innehar:

 • F-skattesedel
 • Momsregistrering
 • Arbetsgivarregistrering
 • Ansvarsförsäkring
 • Kollektivavtal

Takentreprenör i Stockholm

Våra takläggare och platschefer har många år av gedigen erfarenhet och är specialiserade på takläggning. Våra kunder ser oss som en fullfjädrad takentreprenör med takkompetens på bredden!

Läs gärna mer om våra takarbeten i Stockholm här.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt Offert-förslag

  Namn *

  Telefon *

  E-post *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress