Takläggare sökes till byggnadsplåtslageri i Stockholm

Letar du jobb som takläggare? Vi är ett takföretag från Östermalm som arbetar med alla vanligt förekommande taktjänster inom nyproduktion, renovering & tillbyggnation. Våra kunder är kommunala och privata fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, byggföretag samt privata ROT-uppdrag.

Vi letar nu efter 3 nya takläggare med olika spetskompetens. Bland annat söker vi erfarenhet av taksäkerhet, byggnadsplåtslageri och sedumtak. 

Vem vi letar efter

  • Innehar yrkesutbildning från gymnasium som takläggare eller plåtslagare
  • Du gillar att arbeta på höga höjder. Det är meriterande om du innehar utbildning inom Säkra höjden, men vi kan utbilda dig. 
  • Du är fysisk anpassad då arbetet är väldigt krävande
  • Du håller tider och samarbetar väl med alla andra i arbetsgruppen.
  • Du är serviceinriktad och är trevlig mot alla våra kunder. Många av våra arbeten är ROT-uppdrag och du är vårt ansikte utåt. 

Vi är aktiva i Stockholm

Bland våra projekt arbetar vi bl.a. i Jakobsberg, Kallhäll, Kungsängen, Sollentuna & Stockholm innerstad. Vi helst att du kan dessa områden väl. 

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en spännande och varierande arbetsplats där du kommer få arbeta i olika team under olika projekt varje vecka. Detta kommer ge dig möjlighet att lära dig nya saker dagligen och växa i din karriär. 

Sök jobbet redan idag!

Om ni tycker detta låter intressant så dra iväg ett meddelande i formuläret till höger så hör vi av oss för en intervju! Vi ser fram emot att höra från er!

    CV eller personligt brev

    Personligt brev eller övrigt