Byggnadsplåtslagare sökes till takentreprenör i Järfälla Stockholm

Letar du jobb som plåtslagare eller svetsare? Vi är en takentreprenör från Järfälla som arbetar med alla vanligt förekommande byggnadsplåtslageri-tjänster inom nyproduktion och ombyggnation i Stor-Stockholm. Bland våra projekt finner du både större kommunala plåtarbeten till mindre plåtdetaljer hos privatkunder. 

Vi letar nu efter 2 nya plåtslagare med olika spetskompetenser. Om du har erfarenhet inom svetsning är det väldigt meriterande. 

Vi letar efter följande:

  • Innehar yrkesutbildning som byggnadsplåtslagare.
  • Det är väldigt meriterande om du har utbildning som svetsare. (Bland annat TIG, MIG/MAG, MMA svetsning.)
  • Du gillar att arbeta på höga höjder. Det är meriterande om du innehar utbildning inom Säkra höjden, men vi kan utbilda dig. 
  • Du har erfarenhet inom ritningsläsning
  • God materialkännedom inom olika plåtmaterial. 
  • Du har B-körkort (då du får tillgång till servicebil).

Vad vi kan erbjuda er

Vi är en totalentreprenör som arbetar över hela norra Stockholm så som; Jakobsberg, Kallhäll, Kungsängen, Sollentuna, Upplands Väsby och Rosersberg. Vi helst att du kan dessa områden väl. Du får därför möjlighet att resa runt mycket och du kan lära dig nya saker dagligen och växa i din karriär. 

Sök jobbet redan idag!

Om ni tycker detta låter intressant så dra iväg ett meddelande i formuläret till höger så hör vi av oss för en intervju! Vi ser fram emot att höra från er!

    CV eller personligt brev

    Personligt brev eller övrigt