Tak- och tätskiktsmontör sökes i Stockholm

Är du en takläggare med spetskompetens som tätskiktsmontör? Eller är du kanske intresserad av att lära dig? Vi är en takfirma från Stockholm  som arbetar med alla vanligt förekommande tätskiktsmonteringar inom nyproduktion, renovering & tillbyggnation. Våra kunder är kommunala och privata fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, byggföretag samt privata ROT-uppdrag.

Vi letar nu efter tätskiktsmontörer som gillar att arbeta på säkra höjder och som tar för sig. Enklast att söka jobbet är genom att lämna ditt CV eller ett meddelande i formuläret till höger. 

Vem vi letar efter

  • Meriterande om du innehar yrkesutbildning som takläggare, plåtslagare eller snickare. 
  • Du gillar att arbeta på höga höjder. Det är meriterande om du innehar utbildning inom Säkra höjden, men vi kan utbilda dig. 
  • Du gillar att arbeta i grupp.

Vi söker dig som är servicemedveten och tycker det är viktigt att leverera ett proffsigt utfört jobb till kunden. Många av våra arbeten är ROT-uppdrag och du är vårt ansikte utåt.
Meriterande är om du har några års erfarenhet som tätskiktsmontör, men för rätt person så kan en lärlingsanställning vara intressant.

Vi är aktiva i Stockholm

Vårt företag utgår från Östermalm/Järfälla och arbetar gärna i lokalområdet. Bland våra projekt arbetar vi bl.a. i Jakobsberg, Spånga, Sundbyberg, Bromma och Stockholm innerstan.  Vi helst att du kan dessa områden väl. 

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en spännande och varierande arbetsplats där du kommer få arbeta i olika team under olika projekt varje vecka. Detta kommer ge dig möjlighet att lära dig nya saker dagligen och växa i din karriär. 

Sök jobbet redan idag!

Om ni tycker detta låter intressant så dra iväg ett meddelande i formuläret till höger så hör vi av oss för en intervju! Vi ser fram emot att höra från er!

    CV eller personligt brev

    Personligt brev eller övrigt