Tak/snöskottare med erfarenhet inom isröjning sökes i Stockholm

Är du en erfaren snö/takskottare med utbildning inom taksäkerhet? Vi är en takfirma från Stockholm som under vintermånaderna arbetar med att hålla hela Stor-Stockholms tak rena från snö och slask. Vi hjälper kommunala kunder, bostadsrättsföreningar och privatpersoner med all slags snöröjning & takskottning. 

Vi letar efter 3 nya snöskottare med spetskompetens inom tak och 2 som kan röja gator. 

Vem vi söker

 • Du har helst B-körkort
 • Du har tidigare arbetat med takskottning.
 • Du gillar att arbeta på höga höjder. Det är meriterande om du innehar utbildning inom Säkra höjden, men vi kan utbilda dig.
 • Du är positiv och håller igång på jobbet.
 • Du innehar god fysik.
   

Vi arbetar även med säkra tak

Under de andra säsongerna får du möjlighet att arbeta med oss med att installera snörasskydd och andra taksäkerhets-lösningar så som takstegar, glidskydd för stegar, vindskydd & takluckor, tak- & skyddräcken, infästningar för fallskydd & gångbryggor.

Vi är aktiva i Stockholm

Vårt företag utgår från Östermalm/Järfälla och arbetar gärna i lokalområdet. Bland våra projekt arbetar vi bl.a. i Jakobsberg, Spånga, Sundbyberg, Bromma och Stockholm innerstan.  Vi helst att du kan dessa områden väl. 

Sök jobbet redan idag!

Om ni tycker detta låter intressant så dra iväg ett meddelande i formuläret till höger så hör vi av oss för en intervju! Vi ser fram emot att höra från er!

  CV eller personligt brev

  Personligt brev eller övrigt