Tilläggsisolering för Tak & Vind 

Har du dyra uppvärmningskostnader kan det vara en lönsam investering att tilläggsisolera taket. Isolering av fastigheter höjer dessutom komforten samtidigt som värdet av fastigheten ökar. Du sparar även pengar och på miljön med en lägre energiförbrukning.

Ska man spara någonstans, så är taket absolut det sista du ska spara på. Merkostnaden för en rejäl tilläggsisolering är obetydligt och de pengarna får man tillbaka i form av lägre energikostnaden på kort tid.

Utvändig värmeisolering & Isolera vindsbjälklaget 

Genom att förse yttertakspanelen med en utvändig värmeisolering höjer man temperaturen och sänker den relativa fuktigheten i vindsutrymmet, vilket ger ett varmare och torrare inomhusklimat.

Isolering av vindsbjälklaget är särskilt fördelaktigt för att förhindra varmluftsstigning till ovanvåningen och förbättra energiprestandan i hela huset.

Vi använder alltid högkvalitativa isoleringsmaterial som effektivt reducerar värmeförluster och kyla. Vår målsättning är att skapa en välisolerad barriär som säkerställer en jämn inomhustemperatur året runt och minimerar beroendet av konstant uppvärmning eller kylning.

Kontakta oss idag

Vi garanterar den bästa lösningen – Kontakta oss för skräddarsydda isoleringslösningar som kommer att göra skillnad för din fastighet både nu och på lång sikt. Vi jobbar lokalt i Stockholm innerstad som till exempel Hjorthagen, Ropsten, Norra Djurgårdsstaden, Vasastan men även i västra Stockholm på platser som Jakobsberg, Spånga, Bromma, Vällingby & Hässelby.

Kontakta oss idag! 

    Namn *

    Telefon *

    E-post *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *