Tätskiktsarbeten av oss från Järfälla i Stockholm

När det gäller tätskiktsarbeten på villatak är det viktigt att använda material som är hållbara, snygga att titta på och funktionella. Det är också viktigt att tätskiktssystemet är kompatibelt med det som redan ligger på taket samt underlaget.

Beroende på kompatibilitet och användningsområde använder/rekommenderar vi framför allt takpapp (bitumenbaserade tätskikt) eller Resitrix tätskiktssystem (EPDM-gummi baserade tätskikt) som svetsas med varmluft.

Plåt- och träarbeten som ansluter till våra tätskikt utförs även av oss. Detta ger uppdragsgivaren minskade samordningsproblem och skapar trygghet.

Takpapp

Takpapp är fortfarande det vanligaste tätskikt som man använder som yttertakbeklädnad för låglutande tak i Sverige. Trotts nyare tätskiktsmaterial såsom EPDM gummidukar, PVC dukar etc. så har takpapp behållit sin plats som mest förekommande tätskiktsmaterialet på den svenska marknaden.

I dag är takpapp en högteknologisk produkt av polyesterväv som ibland är armerad med glasfiber. Pappen är inbäddad i bitumen och har ytskikt av krossad skiffer.

Läs mer om våra tjänster om papptak i Stockholm här. 

Resitrix tätskiktssystem

Bitumenbaserade tätskikt har länge varit standard för plana tak. Här i Sverige har vi sedan flera år tillbaka börjat använda oss av ett EPDM-baserat tätskikt som heter Resitrix. Resitrix har en mängd fördelar som lämpar sig utmärkt för ändamålet. Fler och fler fastighetsägare har upptäckt de överlägsna fördelar som Resitrix har vilket gör att Resitrix tätskiktssystem vinner större och större terräng.

    Namn *

    Telefon *

    E-post *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress