Takplåtsmålning i Järfälla, Jakobsberg & Sollentuna, Stockholm

Behöver ni renovera taket? I så fall rekommenderar vi en takplåtsmålning som får er fastighet att behålla sin karaktär men samtidigt se helt ny ut. Vi är ett plåtföretag från Järfälla som hjälper bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i norra Stockholm med omnejd. 

Om ni vill komma i direkt kontakt med oss så kan ni lämna ett meddelande i formuläret nedanför. 

Vi renoverar följande

 • Större fastighetshus
 • Villor & bostadshus
 • Plåtdetaljer så som; Fönsterbleck, hängrännor, stuprör, vindskivor, skorstenshuv
 • Falsade plåttak

Varför behöver man en takplåtsmålning

Taket är den delen av fastigheten som utsätts mest för rusk, väder och fukt och med åren när takplåtsfärgen börja flagna blir plåten öppen för skador så som rost eller sprickor. Därför är det essentiellt att upprätthålla regelbunden besiktning av taket för att undvika dyra renoveringskostnaderna.  

Vår arbetsprocess

När du som kund kontaktar oss inleder vi med att boka upp en tid för en kostnadsfri besiktning av taket. Efter mötet går vi tillsammans genom skador som uppkommit och hur vi kan hjälpa er. När väl vi sätter igång gör vi ett ordentligt grundarbete genom att slipa och använda högtryckstvätt för att få bort all gammal grundfärg. Detta gör vi för att kunna måla ny grundfärg som är av den högsta kvalitén. 

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag!

Låt en av våra kunniga besiktningsmän komma på ett kostnadsfritt besök för att diskutera en optimal lösning för ert bostadsrättsförening. 

Lämna ett meddelande till oss på takarbeten@plåtslagare-stockholm.se eller i formuläret under.

  Namn *

  Telefon *

  E-post *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress