Takmålning & Takplåtsmålning på Östermalm, Stockholm

Behöver ni renovera taket? I så fall rekommenderar vi en takplåtsmålning som får er fastighet att behålla sin karaktär men samtidigt se helt ny ut. Vi är ett plåtföretag från Östermalm som hjälper bostadsrättsföreningar och fastighetsägare runt om i Stockholm innerstad såsom Hjorthagen, Norrmalm, Gärdet och i västra Stockholm på platser som Vällingby, Jakobsberg, Bromma & Spånga. 

Möjlighet att Måla Olika Takmaterial

Vår expertis sträcker sig över olika takmaterial, inklusive betong, tegel, trä, och plåt. Oavsett om ditt tak är platt eller lutande, kan vår skickliga personal hantera målningsbehoven för att förbättra dess prestanda och utseende.

Varför behöver man en takplåtsmålning?

Taket är den delen av fastigheten som utsätts mest för rusk, väder och fukt och med åren när takfärgen börja flagna blir plåten öppen för skador så som rost eller sprickor. Därför är det essentiellt att upprätthålla regelbunden besiktning av taket för att undvika dyra renoveringskostnaderna.  

Tak med Betong och Tegelpannor 

Även betong- och tegeltak är utsatta för olika väderförhållanden, inklusive regn, snö, UV-strålar och temperaturvariationer. Vår takmålningstjänst är konstruerad för att erbjuda effektivt skydd mot dessa påverkansfaktorer, vilket förlänger takets livslängd och minimerar risken för skador.

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag.

Låt en av våra kunniga besiktningsmän komma på ett kostnadsfritt besök för att diskutera en optimal lösning för eran fastighets tak.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    E-post *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *