Snöskottning av Tak på Östermalm, Stockholm

Vår takfirma är din pålitliga partner när det gäller professionell snöskottning av tak. Med års erfarenhet och expertis har vi specialiserat oss på att säkerställa att ditt tak hålls fritt från snö och is under de kalla vintermånaderna. Platser vi jobbar på är bland annat Östermalm, Djurgården, Hjorthagen, Vasastan. Kungsholmen, Gärdet, Hjorthagen, Norra Djurgårdsstaden & runt om i västra Stockholm som till exempel Järfälla, Jakobsberg, Spånga, Sundbyberg, Bromma, Vällingby & Hässelby

Takskottning för alla olika tak

Vi förstår att varje tak är unikt, och därför anpassar vi våra tjänster för att möta dina specifika behov. Oavsett om det är ett tak för en BRF eller hyresrätt, företagsbyggnad eller ett industritak, kan du lita på oss för att sköta snöskottningen professionellt och noggrant.

Säkertakskottning i Stockholm

Säkerheten är alltid vår högsta prioritet, och vi ser till att vårt team alltid är utrustat med personlig skyddsutrustning och följer noggrant säkerhetsriktlinjer under hela processen.

Teckna avtal med oss

Komihåg att det är fastighetsägaren ansvar att se till att snö & is tas bort från taket, därför kan ni både teckna avropsavtal eller bevakning avtal genom oss för snöskottning av ert tak och känna er säkra och trygga att taket tas bra hand om. Självklart har vi även kostnadsfri offert.

Kontakta oss för akut snöröjning 

    Namn *

    Telefon *

    E-post *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *