Takterrasser & Innergårdsrenovering på Östermalm, Stockholm

I hjärtat av Stockholms vackra landskap erbjuder vår takplåtsfirma renovering av innergårdar och takterrasser. Vi är dedikerade till att förvandla gemensamma utomhusutrymmen till vackra platser att umgås. Oavsett om det är för bostadsrättsföreningar, företag eller privatpersoner strävar vi efter att skapa skräddarsydda lösningar som speglar varje kunds unika vision.

Innergårdsrenovering, Nyanläggning & Upprustning

Vårt team av experter specialiserar sig på innergårdsrenovering, där vi går utöver det hantverksmässiga för att skapa en harmonisk miljö. Från anläggning av trädgårdar och lekplatser till montering av tätskikt på gårdsbjälklag, tar vi hand om varje detalj för att leverera en komplett lösning. Vi förstår vikten av att skapa utrymmen som balanserar praktisk användning med estetisk skönhet.

Renovera & Bygga Takterrass

Drömmer du om att bygga en takterrass? En takaltan, även känd som takterrass eller takträdgård, förvandlar taket till en användbar och ofta elegant utomhusyta. Det ger möjligheten att njuta av frisk luft, solsken och panoramautsikt samtidigt som det optimerar takytan på ett funktionellt sätt.

Kostnadsfri offert

Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och önskemål. Våra projektledare står till ditt förfogande för att skapa ett gratis kostnadsförslag och guida dig genom varje steg av processen.

Med vår långa erfarenhet och dedikation till kundens vision ser vi fram emot att förvandla ditt utomhusutrymme till en unik och lyxig plats som speglar eran personliga stil. Vi jobbar centralt i Stockholm runt Östermalm, Norrmalm & Vasastan men även i västra Stockholm på platser som Järfälla, Hässelby, Spånga & Bromma.

Kontakta oss idag! 

    Namn *

    Telefon *

    E-post *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *