Byta Shingeltak på Östermalm, Kungsholmen, Vasastan i Stockholm

Shingel är ett både prisvärt och praktiskt alternativ som takbeläggning till fastigheter som förråd, garage, attefallshus och fritidshus. Vi är en Stockholmsbaserad takläggare som kan hjälpa dig lägga eller byta shingeltak. Vi vågar garantera att om jobbet utförs av professionella takläggare så kommer du få ett resultat som håller längre.

Allt för shingeltak i bland annat Järfälla och Sundbyberg

Takbeläggningar som tegel, betong och plåt är visserligen praktiska och hållbara, men de väger också en hel del. Detta kan vara ett problem på många tak som behöver byggas om för att klara av större vikt. Shingel är i de lägena ypperligt att använda sig av. I princip underhållsfritt och dessutom inte särskilt kostsamt att lägga.

Byten av takshingel samt takomläggningar vi gör vi i bl.a Kungsholmen, Östermalm, Vasastan, Spånga, Sundbyberg, Bromma, Vällingby & Hässelby 

Vill du lägga shingel på bostaden? Använd ROT-avdraget för att sänka dina kostnader

Med ROT-avdraget kan du sänka kostnaden för att anlita professionella takläggare med upp till 50 000 kronor. Är det så att du har rätt till avdraget så tar vi hand om ansökan åt dig.

Frågor om shingeltak? Hör av dig till oss

Du kan kontakta oss för att begära ut en offert direkt för att lägga shingel på ditt tak. Vi finns också här för konsultation. Välkommen!

Kontakta oss idag 

    Namn *

    Telefon *

    E-post *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *