Bandtäckning i Järfälla, Jakobsberg & Sollentuna, Stockholm

Är ni en bostadsrättsförening eller fastighetsägare som är i behov av att renovera taket? Vi är ett byggnadsplåtsföretag från Järfälla som utför alla slags plåtbyggnationer i norra Stockholm med omnejd. Våra plåtslagare har gedigen och mångårig erfarenhet av alla sorters tak när det gäller den kommersiella och privata marknaden. 

Om ni vill komma i direkt kontakt med oss så kan ni lämna ett meddelande i formuläret nedanför. 

Våra plåtarbeten

 • Bandtäckning till större bostadshus
 • Plåtdetaljer så som; Fönsterbleck, hängrännor, stuprör, vindskivor, skorstenshuv
 • Falsat plåttak
 • Bleckplåt

Fördelar med att välja plåt

Plåt är en av Sveriges mest populära takmaterial och fördelarna är många. Under en lång tid ersattes denna tradition med andra alternativ så som papp eller tätskikt men under de senaste 20 åren har det kommit tillbaka. Bland fördelarna finner ni att det passar de flesta taktyper, det är mer hållbart, och är bra för miljön. Framförallt om ni väljer att utföra en bandtäckning som underhålls genom takplåtsmålning. Vi arbetar givetvis med takmaterial som sänker energikostnader och spar pengar. 

Välj rätt material

Företaget har en kvalitetsinriktad arbetsfilosofi när det gäller val av material och detta görs genom ett kostnadsfritt besök där vi presentar vårt utbud. Många färger finns att väja mellan. Bland våra leverantörer finns bl.a Montanto, Bauhus, och Hornbach, vilka utgör de största i Sverige.  

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offertförslag!

Låt en av våra kunniga besiktningsmän komma på ett kostnadsfritt besök för att diskutera en optimal lösning för ert bostadsrättsförening. 

Lämna ett meddelande till oss på takarbeten@plåtslagare-stockholm.se eller i formuläret under.

  Namn *

  Telefon *

  E-post *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress